Ervaringen

Sinds ik de Flowmat® gebruik, val ik veel gemakkelijker in slaap. En mijn veel voorkomende rugpijn heb ik nu echt nog maar heel zelden.

(Lily Delft) 

Ik had jaren last van mijn rechter schouder. Na 2 weken dagelijks op m’n spijkermat was

 het over. Nu gebruik ik dit setje, wanneer ik voel dat ik wat stijvig dreig te worden. Het helpt dan direct.

( R.M. Rotterdam)

 

Ik heb soms periodes dat ik wat pieker. Vroeger werd ik daar uiteindelijk heel moe van. Nu ontspan ik binnen enkele minuten bij het liggen op het Flowsetje. Ik val vaak direct in een weldadige slaap. Echt de oplossing voor mij.

(Michel)

      

Na 2 herniaoperaties zei de dokter mij dat ik met mijn beperkingen moest leren leven. Door dit matje voel ik dat mijn rug weer is gaan stromen. Kan alles weer, echt een wonder. Sorry dokter. Mijn lichaam is weer als van ouds!. O nee. ... beter zelfs.

(J. de W. maassluis)

 

Heb een zware aandoening aan mijn longen. Alle kuren die ik heb genomen, waren niet afdoende. Ze hielpen tijdelijk en bovendien merkte ik dat ik qua weerstand alleen maar verder achteruit ging. Ik bleef heel benauwd en moest veel hoesten. Inmiddels gaat het veel en veel beter. Ik lig iedere avond een half uurtje met mijn onderrug op Flowmat®. Het Helpt fantastisch. Ik kan dit iedereen met een chronische aandoening aanraden.

(Andrea)

 

 

Ik had veel last van nekpijn, schouderpijn en rugpijn. Eigenlijk zat alles altijd vast. Het lijkt dat ik nu door te ontspannen op deze spijkermat, eindelijk begin te stromen. Ben er blij mee.

(Marleen Eindhoven)

 

Cellulitis? Bij mij is het veel beter geworden. In het begin was liggen even pijnlijk, maar voor mij volledig de moeite waard. Veel minder cellulitis.. Mijn achterbenen en billen zijn stukken mooier. 

(Ingrid uit Zeeland)

 

Ik gebruik het kussentje op mijn buikstreek als ik stress heb. Iemand zei dat dit zou helpen. Ik geloofde het niet, maar inderdaad, het werkt prima. Voel met dan snel weer ontspannen. Ik slik nooit meer iets!

(Margriet de W. Utrecht)

 

Na de fitness ga ik om mijn spieren te ontspannen een half uurtje op de Flowmat®.

Voelt heerlijk relaxend en heb ook veel minder klachten en spierpijnen.

(Rene v. S. Capelle)