Eigenaresses FLOWMAT

Eigenaresses FLOWMAT

Maak kennis met ons!

Wij zijn Lieke & Suus en de eigenaresses van flowmat.nl

Twee enthousiaste en ondernemende vrouwen die de wereld willen verrijken met producten waar jij blij van wordt. Die dienstbaar zijn op jou ontspanning, vitaliteit en geluksgevoel!

Wij startte nu ruim twee jaar geleden met onze eerste webshop www.4soulz.nl. Daar worden wij ook nog steeds enorm gelukkig van! der van Suus O.A.)

Flowmat.nl kwam op ons pad tijdens de opstart van 4soulz.nl en dat voelde voor ons heel aansluitend maar ook een mooi merk op zichzelf. We waren allebei al jaren bekend met spijkermatten en ook gebruikers hiervan. Zo namen we ook nog een webshop over en dat allemaal in een half jaar tijd! De flowmatten en flowpillows worden op een bewuste manier ontwikkeld met onze producent. De materialen zijn van hoge kwaliteit, gaan ook heel erg lang mee en zijn uitwasbaar.

Inmiddels zijn er al meer dan 10 duizend flowmatten verspreid door Nederland & België. We krijgen wekelijks mooie ervaringen en positieve verhalen in onze mailbox. Dat is waar wij het voor doen. Een kwalitatief goed product wat je maar één keer hoeft aan te schaffen en wat ook nog enorm bijdraagt aan je vitaliteit en gezondheid!

Vanaf nu zullen we jullie veel meer achter de schermen meenemen en onze koppies meer showen!

Dus kijk lekker rond op onze website! 


#flowmat #spijkermat #spijkerkussen #accupressuur #accupresuuurmat #accupresuuurpillow

Terug naar blog